Adatvédelem-SHR

Adatvédelmi

Adatvédelmi



Személyes adataink feldolgozásáért felelős a honlapunkon SHR GmbH Mr. Robert Ruess.
Adataink megtalálhatók a impresszum.


Személyes adatainak védelmét nagyon komolyan vesszük. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, a jogi adatvédelmi rendeleteknek és az adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően. A következőkben tájékoztatjuk Önt Rólunk, valamint az adatgyűjtés típusát, terjedelmét és célját:

Adat ellenőr

Az adatfeldolgozásáért felelős SHR GmbH
Elérheti minket:
SHR GmbH
Sonnberg 5
3413 Kirchbach
Office@shr.at


Adatgyűjtés és-feldolgozás

Honlapunk használata általában lehetséges anélkül, hogy személyes adatokat. Ami a személyes adatokat (pl. név, cím vagy e-mail cím) gyűjtik honlapunkon, ez mindig önkéntes alapon történik, amennyire csak lehetséges.

A személyes adatokat csak a weboldal felhasználójának és/vagy ügyfélnek szolgáltatjuk, például a kérelem, a regisztráció vagy a szerződés megkötése keretében.

Csak akkor gyűjtünk személyes adatokat, ha ez a szerződéses viszony teljesítése vagy a szerződéskötést megelőző intézkedés keretében szükséges, vagy ha beleegyezett az adatvédelmi hozzájárulásba.

A személyes adatok gyűjtése és feldolgozása kizárólag a kérdések megválaszolására, a szerződések feldolgozására, a műszaki ügyintézés keretében és a hírlevelek elküldésére történik.

Az adatok közzététele és továbbítása

Személyes adatokat csak akkor továbbítanak vagy továbbítanak harmadik félnek, ha ez szükséges a szerződéses feldolgozás vagy a számlázási célok érdekében, vagy ha az Ön beleegyezését adta a honlap és/vagy ügyfél felhasználójának. A weboldal felhasználójának és/vagy az ügyfélnek joga van egy adott hozzájárulást bármikor visszavonni a jövőre vonatkozó hatállyal.

Adatmegőrzés és adattörlés

A tárolt adatok törlésére akkor kerül sor, amikor a felhasználó a honlap és/vagy az ügyfél visszavonja a hozzájárulást a tárolóhoz, ha az adatok már nem szükségesek a tárolás céljának teljesítéséhez, vagy ha a tárhely Jogi okokból. A számlázási célokra és a számviteli célokra vonatkozó adatokat a törlési kérelem nem érinti.

Érintett jogok

Kérésre Örömmel tájékoztatjuk Önt személyes adatairól. Kérjük, hogy a fent említett kapcsolatfelvételi címre irányítsa a kérését.

Ha a feldolgozott adatok nem helyesek, kérjük, értesítsen minket róla. Azonnal korrigáljuk őket, és értesítjük Önt.

Ha már nem kíván adatokat feldolgozni, kérjük, tájékoztasson bennünket a fent említett kapcsolatfelvételi adatok alapján informális formában. Mi lesz, természetesen, azonnal törli az adatokat, és tájékoztatja Önt róla. Ha bármilyen kényszerítő jogi ok van a személyes adatok törlésére, akkor értesítjük Önt.

Ha jogait az adatfeldolgozás során megsértették, lehetősége van arra, hogy panaszt tegyen az adatvédelmi hatóságnak.

Az adatvédelmi hatóság a következő címen lehet felvenni a kapcsolatot:

arra a
Osztrák adatvédelmi hatóság
Hohenstaufengasse 3
1010 Bécs, Ausztria

Üzleti telefon: + 43 1 531 15-202525
E-mail: DSB@dsb.gv.at

Kiszolgáló naplófájljai

Az oldalak szolgáltatója automatikusan összegyűjti és tárolja az úgynevezett kiszolgáló naplófájljaiban tárolt információkat, amelyeket a böngésző automatikusan továbbít nekünk. Ezek a következők:

  • A böngésző típusa és a böngésző verziószáma
  • Használt operációs rendszer
  • Hivatkozó URL-címe
  • Hostname a bejutó számítógép
  • Kiszolgáló-igénylési idő

Ezeket az adatokat nem lehet bizonyos személyekhez rendelni. Az adatok más adatforrásokkal való egyesítése nem történik meg. Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket az adatokat visszamenőlegesen ellenőrizzék, ha tudomást szerezünk az illegális használat különleges jeleiről.

Szolgáltatások, szkriptek sütik

Szolgáltatások

Honlapunk üzemeltetéséhez a következő területeken használjuk a harmadik féltől származó szolgáltatásokat:

  • Web hosting (all-inkl.com)Adatok tárolása a webhely futtatásához
  • Térkép szolgáltatások (Google Maps)Útiterv biztosítása
  • Web analízis (Google Analitika, Facebook Fénykép)A weboldal használatának statisztikai értékeléséhez

Parancsfájlok

A Script van egy szoftver melyik szolgáltat függvény, folyamat adat és láncszemek-unk website-hoz harmadik-csapat szolgáltatás mint a Pókháló Analitika és Facebook Fénykép termékek.

Honlapunk üzemeltetéséhez az alábbi harmadik felektől származó szkripteket használjuk:

  • Google Analytics A Web Analytics
  • Facebook képpontok A Web Analytics

Ezek a szkriptek nem feltétlenül szükségesek a működéséhez honlapunkon (a legrosszabb esetben a webes elemzés nem terjed ki az összes honlap felhasználók, amelyek nem jelentősen változtatják meg a statisztikák érvényességét). A weboldalunk ezért úgy van konfigurálva, hogy ezek a parancsfájlok csak az Ön hozzájárulása után legyenek elindítva.

Süti

A Cookie az adatok tárolására használt kis szövegfájl. Amikor meglátogat egy webhelyet, a webhely egy cookie-t helyezhet el a látogató számítógépén. Ha a felhasználó később látogatja meg a webhelyet, a webhely elolvashatja az előzőleg tárolt cookie-ból származó adatokat.

Hogy a webböngésző hogyan foglalkozik a cookie-kkal, melyeket a cookie-k engedélyeznek vagy elutasítanak, a felhasználó beállíthatja a webböngésző beállításainál. Pontosan hol ezek elintézés van elhelyezett függ-on viszonylagos pókháló legel. A részletes információk a megfelelő webböngésző Súgó funkcióján keresztül érhetők el.

Weboldalunk több cookie-t használ, amelyek feltétlenül szükségesek a weboldal működéséhez. Ezek a sütik elmentik a felhasználók hozzájárulását vagy visszavonását a webes elemzéshez. Ezek a sütik akkor vannak beállítva, amikor beleegyezést adnak vagy visszavonnak.

Honlapunk üzemeltetéséhez a következő harmadik féltől származó sütiket is használhatjuk:

  • Google Analytics A Web Analytics
  • Facebook képpontok A Web Analytics

Ezek a sütik nem feltétlenül szükségesek a honlapunk működéséhez. Ezekkel a cookie-kkal a Web Analytics termékek meghatározhatják, hogy a felhasználó korábban meglátogatta-e a webhelyet, és így a statisztikai értékelésben ismétlődő látogatót jegyez fel. A nem-beleegyezés esetén a Web Analytics nem terjed ki az összes weboldal-felhasználóra, ami nem változtatja meg jelentősen a statisztika érvényességét. A weboldalunk ezért úgy van konfigurálva, hogy ezek a sütik csak az Ön hozzájárulása után legyenek beállítva.

ANALYTICS

A weboldalunkon való további fejlesztés érdekében statisztikai elemzést végezünk weboldalunk használatával kapcsolatban a Web Analytics termékek Google elemzés és Facebook képpont segítségével. Láthatjuk például, hogy a honlapunkon milyen tartalmak vannak különösen érdekesek az emberek számára, és ennek az információnak a segítségével javítsuk ajánlatunkat.

A statisztikai értékelés-ból-a használ-ból ez website van egyetlen elvitt ki vagy egyetlen után a beleegyezés-hoz pókháló analízis van engedményes.

Honlapunk használja a web Analysis Products Google Analytics és a Facebook pixel statisztikai elemzés. Erre a célra, szkriptek és a cookie-kat a Google és a Facebook épülnek honlapunkon. Ezek csak akkor kezdődött el, miután a hozzájárulást a webes elemzés megadták.

Visszavonhat egy már kiadott hozzájárulását a felhasználói adatok gyűjtése a webes elemzés teljes egészében kattintva a következő linkre. Az opt-out cookie van beállítva, hogy megakadályozzák a gyűjtése az adatok, amikor meglátogatja ezt a weboldalt: megbénít web elemzés.

Az alábbiakban az egyes szolgáltatásokat egyenként is letilthatja.

Google Analytics

Ez az oldal használja a Google Analytics, a Web Analytics szolgáltatás a Google Inc, 1600 amfiteátrum Parkway Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Aláírtunk egy megrendelés-feldolgozási szerződést a Google-val. Az adatokat az adatvédelmi pajzsok alapján az Egyesült Államokba ruházzák át.

A Google Analytics cookie-kat használ a weboldal felhasználóinak adatainak tárolására és a weboldal felhasználó általi használatának elemzésére. A Google Analytics parancsfájlokat használ a webhely felhasználója adatainak feldolgozására. Amikor hívja honlapunkat, ezek a szkriptek csatlakozni a szerverek a Google és továbbítja az adatokat a Google szerverek található egyes részein az USA-ban.

Ez a webhely az "Enable IP névtelenítésével" szolgáltatást használja. Ez lerövidíti az Ön IP-címét a Google-tól az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más Szerződő államában. Csak kivételes esetekben lesz a teljes IP-cím át egy Google-szerver az Egyesült Államokban, és lerövidült ott.

Szerint a Google, a Google fogja használni az összegyűjtött adatokat, hogy értékelje a weboldal használatát, hogy összeállítsák a jelentéseket a honlap tevékenységét, és hogy további szolgáltatásokat a használata a honlap és az Internet.

A Google ezen információkat harmadik feleknek is átutalja, ha ezt törvény írja elő, vagy ha harmadik fél ezeket az adatokat a Google nevében dolgozza fel.

A felhasználói adatok Google Analytics szolgáltatásban való kezelésével kapcsolatos részletes információkért tekintse meg az adatvédelem Google vagy-ból Google Analytics.

Tiltsa le a Google Analytics/jóváhagyás visszavonása

Honlapunk úgy van beállítva, hogy a Google Analytics csak a web analízis jóváhagyása után kerüljön bevezetésre. Az alábbi linkre kattintva visszavonhatja beleegyezését a felhasználói adatok Google Analytics általi gyűjtésével. Az opt-out cookie van beállítva, hogy megakadályozzák az adatok gyűjtése, amikor meglátogatja ezt a weboldalt: [google_analytics_optout] disable Google Analytics [/google_analytics_optout].

Facebook képpontok

Ez az oldal használ Facebook pixel, a Web Analytics szolgáltatás Facebook Írország Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Írország ("Facebook"). Aláírtunk egy megrendelés adatfeldolgozási szerződést a Facebook-on. Az adatok részben átkerülnek az USA-ba. Az adatokat az adatvédelmi pajzsok alapján az Egyesült Államokba ruházzák át.

Amikor hívjuk honlapunkat, a szoftver csatlakozik a szerverek a Facebook és továbbítja az adatokat néhány szerver található az USA-ból Facebook. Facebook pixel cookie-kat is használ, hogy adatokat tároljon a honlap felhasználó és elemezni a weboldal használatát a weboldal felhasználók.

Szerint a Facebook, Facebook fogja használni az összegyűjtött adatokat, hogy értékelje a weboldal használatát, hogy összeállítsák a jelentéseket a honlap tevékenységét, és hogy további szolgáltatásokat a használata a honlap és az Internet.

Facebook is át ezt az információt harmadik félnek, ha ez jogilag szükséges, vagy ha harmadik fél dolgozza fel ezeket az adatokat nevében Facebook.

A felhasználói adatok Facebook-on való kezelésével kapcsolatos részletes információkat a Facebook.


Facebook képpontok letiltása/visszavonása hozzájárulás

Honlapunk úgy van beállítva, hogy a Facebook pixel csak akkor indul, miután beleegyezését adja a web elemzés. Ön visszavonhatja hozzájárulását a felhasználói adatok gyűjtése a Facebook pixel, kattintson a következő linkre. Az opt-out cookie van beállítva, hogy megakadályozzák a gyűjtemény az adatok, amikor meglátogatja ezt a weboldalt: [fb_optout]